Veterinär Värmland

Akutvård och undersökningar •

Tandsten hos hund

Tandsten hos hund är ett vanligt besvär, och ju äldre djuret blir desto lättare har det för att drabbas. Det är alltid bra att göra en tandstensborttagning med jämna mellanrum för att upprätthålla en god tandhälsa hos din hund och för att de inte skall drabbas av andra problem i munnen. Om du misstänker att din hund har fått tandsten och behöver få tandvård kan du ta kontakt med våra veterinärer i Värmland. Vi hjälper dig hitta en bra tid för undersökning av tänderna och tid för behandling.

Vi erbjuder tandstensborttagning för hund i Värmland

Några symptom på att din hund kan ha drabbats av tandsten är en dålig andedräkt samt en beläggning på tänderna som är gul eller brun. Vi hjälper er att ta bort tandsten hos hund som bildats både ovanför tandköttet samt under tandköttet. När ni besöker vår djurklinik i Värmland ger vi också råd om hur du kan förebygga att tandsten kommer tillbaka, något du bland annat kan undvika genom att borsta tänderna på hunden varje dag. Använd inte tandkräm med fluor för det ändamålet eftersom hundar kan vara känsliga mot det.

tandsten-hos-hund-karlstad

Vi åtgärdar tandsten hos hund i Värmland

Ta kontakt med vår djurklinik i Värmland om du tror att din hund har tandsten som behöver tas bort.

 • Vi utför professionell tandrengöring med ultraljud
 • Vi söver ner hunden så att hunden inte känner något under ingreppet
 • Vi ger råd kring hur man upprätthåller en god tandhälsa hos din hund

Vi debiterar ett bra pris för tandstensborttagning hos hund

Om du vill boka en tid för att ta bort tandsten hos hund i Värmland kan du kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig hitta en passande tid för besöket. I samband med att du bokar en tid kommer vi även informera om det pris vi tar för att ta bort tandsten hos hund. Vi rekommenderar att du besöker en veterinär med jämna mellanrum för att kontrollera tandhälsan hos ditt husdjur och vi finns alltid tillgängliga för såväl behandlingar som hälsokontroller.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en veterinär i Värmland som erbjuder behandlingar vid akuta sjukdomstillstånd, kirurgi samt övrig djurvård.

  Adress
  Storgatan 19
  686 34 Sunne

  Telefon
  010-251 46 60

  E-post
  kontakt@veterinarkarlstad.se

  Orgnr
  559175-7694

OM OSS

När du söker efter en veterinär i Värmland som erbjuder behandlingar vid akuta sjukdomstillstånd, kirurgi samt övrig djurvård.

Veterinärkarlstad.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. FRYKENVETERINÄREN AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Storgatan 19
686 34 Sunne

010-251 46 60

kontakt@veterinarkarlstad.se

Orgnr:
559175-7694